У Луцьку на березі Стиру планують збудувати торгівельний центр

4
1
У Луцьку на березі Стиру планують збудувати торгівельний центр
У Луцьку на вулиці Ковельській, 17 хочуть збудувати торгівельний центр з обмеженням у два поверхи.

Про це стало відомо у середу, 4 лютого, під час публічної дискусії про мораторій на нове будівництво у Луцьку.

У присутніх посадовців запитали, які роботи наразі ведуться на Ковельській, 17. Раніше на цьому місці помітили будівельну техніку. Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцькради Владислав Троць повідомив, що відділ отримав багато звернень щодо цієї ділянки.

«Згідно з законодавством, земельні роботи – це не ті роботи, на які потрібно отримувати дозвіл в органах архітектури. А на рахунок будівництва власники земельної ділянки до нас не звертались», - повідомив посадовець.

Головний архітектор міста Веніамін Туз також повідомив, що містобудівні умови, які давали б право починати будівництво, власникам землі не видавались.

«При цьому, згідно з опорним планом, це зона будівництва торгового центру з обмеженою поверховістю. Якщо не помиляюсь, до двох поверхів», - зазначив Веніамін Туз.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При будівництві торгового центру передбачає чималу парковку з якої сміття і і залишки відпрацьованих газів буде змиватися в річку,а те ще берег річки це санітарна зона де будь-яке будівництво заборонено законом !Це когось із владців турбує,чи мішки євро-доларів засліпили так що можна начхати на екологічний кодекс?!
Центральний ринок псує вигляд на замок Любарта,а отой торговий центр добавить колориту у вигляді на старе місто?!
Відповісти
Козюрине болото рулить((
Відповісти
Значить "реконструюють" до 4-ох
Відповісти
Ялова влада ніби не бачить, бо так їй приказали ! Дурня клеять. Самовільне захоплення земельної ділянки ! Містобудівною документацією - не передбачено ! Історико-архітектурний план відсутній. Знаходиться в охоронній зоні історико-культурного заповідника. Водоохоронна зона річки . Кримінал чистої води !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні