Вкрав куртку з манекена: як покарали за грабіж волинянина

1
3
Вкрав куртку з манекена: як покарали за грабіж волинянина
Мешканець Благодатного, який вчинив крадіжку з магазину чоловічого одягу в центрі Нововолинська, сяде за ґрати на 4 роки і 6 місяців.

Вирок Нововолинський міський суд виніс 31-го січня, пише "Буг".

Нагадаємо, 4-го грудня близько 12:00 біля входу у магазин на вулиці Винниченка чоловік вкрав чоловічу куртку червоного кольору, яка висіла на манекені біля вхідних дверей. В цей час злочинні дії грабіжника побачила продавець магазину, яка намагалася його зупинити, почала кричати, щоб він повернув викрадене майно.

Ігноруючи вимоги продавця чоловік втік. Поліція по гарячих слідах затримала 23-річного чоловіка, раніше судимого за статею 185 ККУ(крадіжка) у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 1 місяць. 3-го серпня 2018 був звільнений по відбуттю строку покарання.

Дії злодія кваліфіковані за ч. 2 ст. 186 КК України, як умисні дії, які виразились у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому повторно.

Під час досудового провадження між прокурором та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості. Сторонами узгоджено, покарання, яке буде призначено: позбавлення волі на строк чотири роки шість місяців.

Суддя ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості, призначивши визначене в ній покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якийсь казковий персонаж, манекен же ж не напише заяву про відсутність претензій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні