Зафіксовано другу смерть від коронавірусу за межами материкового Китаю

0
3
Зафіксовано другу смерть від коронавірусу за межами материкового Китаю
У Гонконзі зафіксована перша смерть від нового смертоносного коронавірусу 2019-nCoV. Це другий випадок смерті від хвороби за межами материкового Китаю.

Про пише УНІАН.

Помер 39-річний чоловік, який на момент зараження вже страждав від хронічного захворювання. Смерть хворого в Гонконзі підняла загальну кількість жертв вірусу до 427. Перша смерть від хвороби за межами материкової частини Китаю, де вирує епідемія, була зафіксована на Філіппінах. Про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року.

Встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу становить від 2 до 12 діб. Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв'язку з поширенням коронавірусу з Китаю.

Станом на 4 лютого в результаті зараження хворобою щонайменше 426 осіб померли, кількість заражених перевищила 19 тисяч. Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні