У Луцьку на Стиру спіймали чоловіка, який незаконно виловлював рибу. ФОТО

1
-1
У Луцьку на Стиру спіймали чоловіка, який незаконно виловлював рибу. ФОТО
Сьогодні, 3 лютого о 9:25 годині до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про грубе порушення правил рибальства на старому руслі річки Стир між вулицями Селищна і Героїв УПА у Луцьку.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на місце правопорушення, о 9:35 виявили громадянина, який здійснював вилов риби забороненими знаряддями лову, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів, які не передбачені Правилами рибальства - двома «екранами», повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.

Завдяки дзвінку громадянина та оперативним діям рибпатрульних не було завдано шкоди рибному господарству. На особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучили.

Пізніше, під час обстеження на тій самій водоймі виявили одну безгосподарську сітку. У сітці було 12 екземплярів карася сріблястого. Риба ще перебувала у живому стані, тож її випустили у природне середовище. На порушика склали відповідний акт, заборонене знаряддя вилучили.

Начальник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик висловив вдячність громадянам за активну позицію, небайдужість до рибної галузі та допомогу у виявленні правопорушень.

Краянам нагадують, що в управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби просять повідомляти за вказаним номером телефону.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А оті інспектори непобачили поряд копанку і таблицю на дереві про заборону ловлі риби на тій копанці при тому що орендаря на тій копанці немає.Їх незацікавило що то за незаконне "рибне господарство" організоване на тій копанці?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні