Перед смертю дзвонила до подруги: нові деталі загибелі волинянки під потягом на Прикарпатті

0
6
Перед смертю дзвонила до подруги: нові деталі загибелі волинянки під потягом на Прикарпатті
Волинянка, яка загинула під потягом на Прикарпатті, перед смертю зателефонувала до подруги і подякувала їй, що вона у неї є.

Про це розповів начальник Тисменицького відділу поліції Ігор Влашин, передає "Галицький кореспондент".

Нагадаємо, в ніч з 31 січня на 1 лютого приблизно о 00.30 поїзд сполученням Чернівці – Київ на залізничному переїзді наїхав на 19-річну дівчину, жительку села Заболоття Любомльського району Волинської області.

Про трагедію у поліцію повідомив машиніст потяга. Він здійснив екстрене гальмування, коли побачив людину на колії. Але, на жаль, було пізно. Дівчина отримала травми, несумісні з життям. Потяг затримався на місці трагедії приблизно на дві години.

У секторі комунікації поліції Івано-Франківщини повідомили, що біля тіла правоохоронці знайшли блокнот дівчини.

Як зазначив Влашин, у записнику дівчина писала, що любить Івано-Франківськ, мабуть тому і приїхала в місто. Крім того, там були тексти пісень, а сам запис про смерть – на останній сторінці. Чітких причин бажання смерті там не вказувалося, проте дівчина написала саме про потяг.

"Вона зняла кімнату в невеличкому готелі міста. Там проживала з 21 січня", – каже поліцейський.

Знайомих в Івано-Франківську в неї не було. За словами правоохоронця, сестра дівчини розповіла, що та цікавилась Франківськом, хотіла б там побувати, жити.

Останній дзвінок був за годину до смерті – дівчина телефонувала до подруги і подякувала їй, що вона у неї така є. До речі, телефон у дівчини відносно новий – куплений десь два тижні тому.

Батьки дівчини мають приїхати сьогодні, 3 лютого, в Івано-Франківськ. Дівчина – третя дитина у сім’ї, наймолодша.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбиство, з позначкою – самогубство). Правоохоронці встановлюють усі причини смерті дівчини.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні