Судитимуть групу осіб, які реалізовували підроблені гроші на Волині

0
2
Судитимуть групу осіб, які реалізовували підроблені гроші на Волині
На Рівненщині судитимуть групу осіб за придбання, зберігання та збут підроблених грошей на територіях Рівненської, Волинської та Хмельницької областей.

Про це інформує пресслужба Рівненської прокуратури.

За процесуального керівництва прокуратури області слідчими СУ ГУНП в Рівненській області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та збуту підроблених грошей, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

У ході досудового розслідування встановлено, що шестеро жителів м. Рівне реалізовуючи свій злочинний намір направлений на збагачення, придбали підроблені гроші (іноземну валюту - євро), яку у період з вересня 2018 року по березень 2019 року збували на територіях Рівненської, Волинської та Хмельницької областей в загальній сумі понад 5 тисяч таких грошових коштів.

Під час обшуку за місцем проживання одного із злочинців правоохоронці виявили та вилучили майже 9 тисяч валюти з ознаками підробки.

У подальшому, прокуратурою області 31.01.2020 затверджено та скеровано до Рівненського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню вказаних осіб за ч. 2 ст. 190, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 190, ч.ч. 1,2 ст. 199, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 199 КК України.

Довідково: найсуворіший вид покарання за вчинення зазначених злочинів, передбачений санкцією ч. 2 ст. 199 КК України у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні