Волинська інфекційна лікарня готова приймати хворих на коронавірус

0
-5
Волинська інфекційна лікарня готова приймати хворих на коронавірус
Волинянам не варто панікувати із приводу поширення коронавірусу у світі, однак слід бути на сторожі, наголосив т.в.о директора КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я» Волинської обласної ради Сергій Новосад.

Про це йшлося в понеділок, 3 лютого під час брифінгу в управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації

Медик нагадав, що у світі вже двічі фіксували спалахи коронавірусу: у 2002-2003 роках у Китаї та у 2012-2013 роках у Саудівській Аравії. В обох випадках смертність населення внаслідок хвороби була високою.

На жаль, нині не існує вакцини від цієї недуги. Адже її розробка займе від 1 до 3 років. Вселяє надію лише те, що в Китаї цьогоріч видужав 421 хворий на коронавірус. Отже, хвороба піддається лікуванню.

Між тим, Волинська обласна інфекційна лікарня готова до госпіталізації хворих із підозрою на коронавірус.

За словами директора КП «Обласна інфекційна лікарня» Волинської обласної ради Руслана Морочковського, у лікувальному закладі є спеціально обладнані бокси із хорошою вентиляцією та усі необхідні засоби для захисту персоналу, зокрема протичумні костюми та протиаерозольні маски.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні