Хто претендує очолити Локачинську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ

0
2
Хто претендує очолити Локачинську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ
Відомо, хто хоче зайняти крісло голови Локачинської райдержадміністрації на Волині.

Е-декларацію кандидата пенсіонера Василя Бакуна проаналізувало інформаційне агентство ВолиньPost.

Незважаючи на те, що Кабмін вже погодив призначення на посаду голови Локачинської РДА депутата Локачинської райради від Радикальної Партії Олега Ляшка Михайла Українця, серед е-декларацій кандидатів є документ від іншого претендента на посаду очільника цього ж району – пенсіонера Василя Бакуна. Зауважимо, що погодження Кабміну не гарантує того, що президент призначить саме ту людину, яку рекомендує уряд.

Раніше Василь Бакун був керівником державної виконавчої служби у Локачинському районі. У його власності – будинок у селі Старий Загорів Локачинського району, земельна ділянка у цьому ж районі на 21 165 м2 та ще 1600 м2 землі – у його дружини.

У 2019 році Василь Бакун отримав 57 604 гривні пенсії, а його дружина – 66 422 гривні зарплати у відділі освіти, молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації та 6 тисяч гривень – від надання майна в оренду. У декларації – ні готівкових коштів, ні грошей на банківських рахунках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні