Волиняни можуть подати декларації про доходи онлайн

0
7
Волиняни можуть подати декларації про доходи онлайн
Волинські декларанти можуть відзвітуватися про доходи в режимі онлайн.

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Волинській області.

За підсумками минулого року в електронному вигляді громадяни подали 580 декларацій про доходи до територіальних органів ДПС у Волинській області.

Волиняни, котрі зобов’язані подати річну податкову декларацію, можуть скористатись можливостями Електронного кабінету. Дистанційний формат подачі декларації економить час та не вимагає візиту до державної податкової інспекції, - наголошують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб скористатися можливостями Електронного кабінету при заповненні річної податкової декларації треба обов’язково отримати кваліфікований електронний підпис, а потім зареєструватися в Електронному кабінеті.

Оскільки закон дозволяє декларанту самостійно обрати спосіб подання декларації, то надіслати декларацію можна подати поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації, -звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Разом з тим, більшість декларантів звітуються в Центрах обслуговування платників за місцем своєї реєстрації.

Нагадаємо, що декларуючи доходи за 2018 рік до 1 травня 2019 року, 1848 волинян у річних податкових деклараціях визначили до сплати і спрямували до бюджетів майже 20 мільйонів гривень податків.
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні