--> У районі на Волині зафіксували перший випадок грипу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У районі на Волині зафіксували перший випадок грипу

0
-3
У районі на Волині зафіксували перший випадок грипу
Лабораторно підтверджений перший випадок грипу (типу А), виявлений у школяра Цуманської ЗОШ Ківерцівського району. У зв’язку з підвищенням рівня захворюваності серед школярів на грип і ГРВІ у місті Ківерці з понеділка призупинено навчальний процес у трьох навчальних закладах міста: ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ст. №4, ЗОШ №3 та у Ківерцівській гімназії. У цих школах рівень відсутності учнів вищий за 20%.

Про це інформує «Волинь.Правда».

За інформацією Луцького міськміжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», який здійснює постійний епідеміологічний нагляд за станом інфекційної захворюваності, в Ківерцівському районі за останній тиждень різко зросла епідемічна активність захворювань на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції. Станом на 30 січня в районі зареєстровано перевищення епідемічного порогу на 16,8%.

За останні 7 днів на гострі респіраторні вірусні інфекції захворів 361 житель району, із них 57% становлять діти до 17 років (206 осіб). Показник захворюваності з розрахунку на 100 тис. населення – 569,6. Щотижневий приріст захворілих становить близько 27%.

З початку епідемічного сезону (26 вересня 2019 р.) перехворіло 3687 мешканців району, що становить близько 6% населення.

Особливу тривогу викликає поширення цих захворювань серед дітей навчально-виховних закладів. З 29 січня з приводу високої захворюваності на ГРВІ тимчасово призупинено навчально-освітній процес у ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Ківерці», захворіло 30,7% школярів. У декількох навчальних закладах району призупинено навчально-освітній процес в окремих класах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні