У Вінниці учасників тренінгу із сексуальної орієнтації облили олією і засипали пір'ям

0
0
У Вінниці учасників тренінгу із сексуальної орієнтації облили олією і засипали пір'ям
У Вінниці троє осіб зайшли до приміщення в готелі “Поділля”, де проводився тренінг для журналістів, облили зали готелю та учасників олією і засипали пір’ям.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, за цим фактом розпочато кримінальне провадження, передає УНН.

“1 лютого троє осіб зайшли до приміщення в готелі "Поділля“, де проводився тренінг для журналістів, та вчинили протиправні дії відносно його організаторів, перешкодили проведенню вказаного заходу. Наразі слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області розпочате досудове розслідування за ознаками ст. 171 КК України (перешкоджання законній журналістській діяльності) та ч.2 ст.296 КК України (хуліганство)”, — йдеться в повідомленні.

Як зазначили у поліції, за вчинення правопорушень законодавством передбачено відповідальність — до 4-х років позбавлення волі.

Відомо, що під час нападу у готелі “Поділля” проводився тренінг для журналістів з питань сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Захід організувала вінницька ГО “Агенція журналістських розслідувань” та Запорізький обласний благодійний фонд “Гендер Зед”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні