У Луцьку навчатимуть живопису заради благодійності

0
1
У Луцьку навчатимуть живопису заради благодійності
Луцька парафія ПЦУ запрошує небайдужих приєднатися до благодійної акції «Катя здорова».

Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

У недільній школі громади Святителя Феодосія Чудотворця, архієпископа Чернігівського, навчатимуть живопису заради термінового лікування важкохворої дівчинки Каті Ребрини.

Як повідомив настоятель протоієрей Петро Стеблина, у суботу, 8 лютого, о 16 год проведуть майстер-клас, де, виготовляючи сувеніри, вихованці разом із батьками вчитимуться милосердя і доброти. Вартість заняття – від 120 гривень. Кошти буде передано батькам 3-річної Каті, хворої на нейробластому.

Бажаючі взяти участь в акції можуть записатись на сторінці парафії за посиланням.

Благодійні ярмарки для онкохворої Каті цьогоріч уже провели в обласному центрі, в Свято-Миколаївському чоловічому монастирі с. Жидичин Ківерецького деканату.

На лікування дівчинки у Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології в Білорусі потрібно назбирати 60–70 тисяч доларів.

Небайдужі, які хочуть допомогти Каті, можуть перерахувати кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7422 0690 3720 (тато Віктор Ребрина).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні