На Волині селяни перекрили трасу. ФОТО

2
10
На Волині селяни перекрили трасу. ФОТО
Мешканці села Заріччя Володимир-Волинського району перекривають дорогу поблизу села Новосілки. Так люди висловлюючи свій протест проти об'єднання села з Володимиром-Волинським.

Фото протесту опублікувало у фейсбуці UA: Волинь.

Нагадаємо, у четвер, 30 січня, півтора десятки людей приїхали в облдержадміністрацію, щоб висловити незгоду з намірами приєднання Зарічанської ОТГ до Володимира-Волинського.

Тетяна Щербак, яка курує питання децентралізації в ОДА розповіла, що позицію громади влада почула. Хоча зі слів мешканців, які приїхали в облдержадміністрацію, згоди з владою вони не дійшли.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пряник і батіг для Ігоря Пальонки, або Чи стане Зарічанська ОТГ частиною Володимира-Волинського





Два дні тому представники Зарічанської ОТГ прибули до Волинської облдержадміністрації з вимогою не приєднувати їх до Володимира-Волинського. Одноголосно проти такого рішення проголосували і депутати місцевої ради.





Зі слів місцевих жителів, громада спроможна і самодостатня, проте думки її жителів не враховують.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жителі вважають? А жителі фінансисти, економісти? Коли вже той безлад закінчиться?! Треба з самого початку було зробити як у Польщі, за ніч приєднали і все! А наші почали сюсюкатись, що категорично не можна робити з нашими людьми - от і мають результат!
Відповісти
Володимирська адміністрація озвалась :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні