Військовослужбовця Луцького прикордонного загону спіймали на хабарі

0
-2
Військовослужбовця Луцького прикордонного загону спіймали на хабарі
Військовослужбовця Луцького прикордонного загону спіймали на отриманні 20 тисяч гривень хабаря.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

31 січня задокументували факт надання хабаря інспектором прикордонної ВІПС «Світязь» ВПС «Світязь» Луцького прикордонного загону, який хотів підкупити начальника вказаного відділу прикордонної служби.

Хабар у розмірі 20 тисяч гривень призначався за вирішення питання щодо невжиття відносно вказаного 33-річного військовослужбовця-хабародавця та ще одного співслужбовця заходів із переміщення для подальшого проходження служби до інших відділів прикордонної служби, а також вирішення питання про його особисте повернення для проходження служби безпосередньо у пункти пропуску «Пулемець» та «Піща» з виконанням обов’язків у прикордонному наряді «Огляд транспортних засобів». Хабар відразу вилучили.

У межах кримінального провадження за частиною 3 статті 369 КК України тривають першочергові слідчі (розшукові) дії.

За результатами їх проведення будуть вирішені питання про затримання старшого прапорщика, повідомлення йому про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні