Хто претендує на посаду голови Рожищенської РДА

2
-10
Хто претендує на посаду голови Рожищенської РДА
Головою Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області планує працювати Оксана Філіпчук. Вона подала декларацію як кандидат на цю посаду 10 січня.

Оксана Філіпчук – на громадських засадах помічник-консультант народного депутата В’ячеслава Рубльова, обраного від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №20 (центр – м. Горохів).

Оксана Романівна Філіпчукдепутат Рожищенської районної ради, безпартійна, народилася 29.04.1985 р., освіта вища, працює директором Рожищенської районної друкарні, мешкає в с. Топільне Рожищенського району.

За основним місцем роботи вона заробила за рік 127 тисяч 967 гривень. Також Оксана Філіпчук отримала торік 23 тисячі 392 гривні пенсії.

Її чоловік Валерій Ярославович оформлений у ТзОВ «Цунамі» сторожем. На цій посаді він отримав за рік 60 тисяч гривень зарплати. Водночас Валерій Філіпчук – підприємець. Дохід від підприємницької діяльності в нього – 520 тисяч гривень. Також він отримав у 2019 році 18 тисяч 440 гривень пенсії.

У власності Оксани Філіпчук – житловий будинок в селі Топільно площею 100,7 квадратного метра, і дві земельні ділянки: одна – площею 1287 квадратних метрів, друга – на 284 «квадрати».

Чоловік претендентки також має будинок у Топільному – площею 76,6 квадратного метра. У його власності – земельна ділянка площею 1600 квадратних метрів.

Подружжя має авто «Опель Зафіра» 2010 року випуску, придбане у 2017 році. Його вартість тоді становила 58 тисяч 762 гривні.

Фото з інтернет-видання «Район.Рожище»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За які заслуги вони обоє отримують пенсії?
Відповісти
Це все, району буде повний "КАПЕЦЬ" !! Ну звичайно, якщо Оксані буде "допомагати" В.Рубльов то можливо ..... Невже у Волинській області, не говорячи про район, немає нормального господарника !!! То ви берете директора друкарні, в минулому ще секретар керівника відділу освіти !!!???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні