Пустовіт сказав, чи можна відтермінувати перенесення луцького ринку

1
1
Пустовіт сказав, чи можна відтермінувати перенесення луцького ринку
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт розказав, чи можна відтермінувати перенесення Центрального ринку.

Про це він у п’ятницю, 31 січня, сказав у коментарі журналістам.

Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки».

Згідно з проєктом рішення, в лютому почнуть демонтаж цієї частини ринку.

У четвер, 20 січня, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт підписав розпорядження «Про створення тимчасової робочої групи з перенесення ринку «Центральний» у місті Луцьку».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомі прізвища посадовців, які займатимуться перенесенням луцького ринку

У п'ятницю, 31 січня, більше сотні підприємців Центрального ринку прийшли під стіни міської ради, аби заявити, що вони проти такого ультиматуму від влади Луцька.

«Моя позиція однозначна – є рішення Луцької міської ради про перенесення цього ринку, і я, як показова особа змушений і зобов’язаний його виконувати», – виступив виконувач повноважень Луцького міського голови.

Григорій Пустовіт каже, що відтермінувати це рішення міська рада не згідна.

«Ми відтерміновуємо його з червня місяця. Спершу ми казали, що в грудні завершимо цей процес. У грудні сказали, що після свят. Питання в тому, що нині є політична воля перенести цей ринок. Ми пам’ятаємо: роками боялися це робити, не вистачало політичної волі. Бажання було у всіх, але взяти на себе відповідальність, пройти весь цей шлях, витримати всі ці мітинги і страйки – виявилося, що ніхто не зміг. Витримала тільки наша команда. І ми не хочемо перекладати на плечі наступної каденції цю проблему», – сказав він.

Пустовіт нагологує, що ринок не закривають, його просто переносять. Він зазначає, що в усіх великих і маленьких містах є ринки, які розташовані неподалік міста.

«У Одесі є ринок, який називається «7-ий кілометр», бо він розташований за сім кілометрів. Торгують так само борошном, одягом, взуттям. Так само торгують. Що зміниться? Так, це центр міста, всім хочеться торгувати в центрі міста. Але життя продовжується», – сказав секретар Луцької міської ради.

Григорій Олександрович зазначив, що на місці Центрального ринку буде рекреаційна зона, над концепцією якої вже працюють архітектори.

«Це не буде пропозиція Пустовіта, депутатського корпусу. Це буде пропозиція професіоналів, яка буде обговорена з мешканцями Луцька», – запевнив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт заявляє про другу каденцію? Сміх тай годі! Не бачити тої каденції,як свойого вуха!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні