Найбезпечніші навушники: як волинянам зорієнтуватися у виборі аксесуарів*

0
22
Найбезпечніші навушники: як волинянам зорієнтуватися у виборі аксесуарів*
Сучасні гаджети, здається, замінили нам і телевізор, і радіо. Вони можуть транслювати музику і відео в будь-який час доби. Всі функції сконцентровані в нашому смартфоні, а якщо купити навушники Жабра, або інші вкладиші, прослуховування аудіоконтенту стане ще простішим. Однак частина користувачів турбується про стан органів слуху, а в цьому є раціональне зерно.

Які навушники найбезпечніші





Розробники мобільних пристроїв постійно вдосконалюють конструкцію навушників, прагнучи подарувати користувачам радість якісного звучання. Для максимально повноцінного звучання, вони поділяють стереоканали на два навушники, і мають у своєму розпорядженні джерела звуку якомога ближче до органу сприйняття - барабанної перетинки. Класифікуючи навушники за ступенем впливу на слухову систему, можна виділити кілька категорій:

1. Моніторні. Великі, масивні накладки, з'єднані товстим обручем. Така модель має відмінні звукоізоляційні властивості та не вимагає доводити гучність до максимуму. Професіонали, що працюють зі звуком, віддають перевагу саме моніторному пристрою.

2. Накладні. Конструктивно схожі на попередню модель, ці навушники також передають звук на вушні раковини. Однак, попри більш витончені габарити, навушники не дуже популярні у меломанів через слабку звукоізоляцію.

3. Вставні (таблетки). Відомі абсолютно будь-якому власникові мобільного гаджета - такими навушниками комплектуються практично всі плеєри та смартфони. Звукова хвиля тут спрямована в слуховий прохід, минаючи раковину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні