Волиняни візьмуть участь у чемпіонаті світу з риболовлі у Фінляндії

0
2
Волиняни візьмуть участь у чемпіонаті світу з риболовлі у Фінляндії
З 10 по 16 лютого 2020 року у місті Варкаус (Фінляндія) відбудеться XVII Чемпіонат світу з риболовлі на мормишку з льоду.

Склад збірної України було визначено в результаті триденних відборів, що тривали з 26 по 28 січня в Тернопільській області на річці Серет, повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

За право представляти Україну на Чемпіонаті світу змагались 19 найсильніших спортсменів країни. Попри примхи погоди вдалося провести п’ять відбіркових турів.

До складу української збірної потрапило троє спортсменів з Волині – Павло Хвас, що наразі представляє Тернопільську Федерацію риболовного спорту, Дамір Шихотаров (президент Федерації риболовного спорту України у Волинській області), який поїде до Литви у якості тренера, та Святослав Халєєв.

Головний тренер української збірної Віталій Левченко, керівник напрямку риболовлі з льоду на мормишку Федерації риболовного спорту України. Тренери збірної України: Олексій Зайко (Дніпропетровська ФРС) та Дамір Шихотаров (Волинська ФРС). Помічник - Святослав Халєєв (Волинська ФРС).

Нагадаємо, що на XVI чемпіонаті світу з ловлі риби на мормишку з льоду, який пройшов 26-27 січня 2019 в Болгарії, на першому місці опинилась команда Литви (13 кг 894 г), команда Білорусі посіла друге місце (10 кг 276 г), а на третьому - команда України з уловом 9 кг 877 г.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні