Неадекват влаштував погром у харківському храмі. ВІДЕО

1
3
Неадекват влаштував погром у харківському храмі. ВІДЕО
У центрі Харкова неадекватний чоловік влаштував погром у храмі святих жінок-мироносиць на вулиці Сумській. Інцидент стався на очах у прихожан, які намагалися зупинити чоловіка.

Відповідне відео з’явилося в групі Харків NOW у фейсбуці.

Чоловік почав жбурляти підсвічники, ікони, амвон та інші предмети на підлогу. Віряни намагалися заспокоїти і втихомирити чоловіка, зупинити акт святотатства, але неадекват виривався і продовжував громити все, що потрапляло під руку.

У результаті хтось з парафіян дістав газовий балончик і приснув ним, щоб припинити погром.

Після цього віряни викликали правоохоронців, які й затримали зловмисника.

Погромником виявився чоловік з психічними розладами.

Тим часом у поліції повідомили, що чоловік раніше вже потрапляв у поле зору поліції. У жовтні-2018 неподалік митного поста Гоптівка він погрожував себе підірвати в автомобілі таксі. Тоді, за розпорядженням керівництва обласного главку поліції, в дію був введений спеціальний план Гром.

Після переговорів правоохоронцям вдалося відкрити машину і затримати чоловіка. Ніяких вибухових речовин або пристроїв при ньому виявлено не було. У пакеті, де нібито була вибухівка, поліцейські виявили літературу на релігійну тематику. З урахуванням психічного стану правопорушника він був госпіталізований в спеціалізовану психіатричну лікарню.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це сталося через відмову провести йому сеанс екзорцизму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні