«Хапав гусей і каченят»: у Горині спіймали рибу-монстра. ФОТО

3
-2
«Хапав гусей і каченят»: у Горині спіймали рибу-монстра. ФОТО
Чоловік з Рівненщини спіймав у річці Горинь величезного сома.

Його довжина 2 м 15 см, а вага - 65 кілограмів! Світлину зі вражаючим уловом опублікував директор школи села Лютинськ Дубровицького району Михайло Гриневич, пишуть "Вісті Рівненщини".

«Упіймав велетня мій колишній учень. Я такого ще не бачив! Він вже хапав гусенят і каченят! Сьогодні вранці не полінувався і поїхав подивитись! Ледве витягнув із сарайчика! Подивіться і Ви... А я оце літом раненько на одній з ям Горині бачу щось таке вивертається вдвох, як ніби граються... Думаю тоді: "Бобри видно...вони ж в лозах водяться!"... То тепер розумію, це не бобри були, бо куди тим бобрам до таких річкових монстрів рівнятися!» - написав на своїй сторінці у фейсбуці Михайло Гриневич.

Зловили велетня у понеділок, 27 січня, ближче до вечора із допомогою спінінга. Місце щасливої риболовлі - неподалік села Лютинськ, у так званій великій луговій долині. Там, як розповів Михайло Гриневич, зійшлися дві річки – Случ та Горинь, і, до слова, такі велетні трапляються не вперше.

Аби ж залишилася згадка про гігантський улов, Михайло Гриневич вирішив придбати голову сома, засолити її, висушити, а потім помістити в шкільний музей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого кабана зловили на спінінг? Хіба-що замість волосіні був трос,а вудлище зі стальної труби.
Відповісти
Очевидно, що ти далекій від рибалки. Тільки з пательні.
Ніколи і ніяку рыбу не ловлять лебідкою і нахрапом, вывести рыбу потрібно вміння.
Сумнів в іншому, сом і в січні? (драчем ловили?)
Хоч цієї аномальної "зими" можливо все.
Відповісти
Правильно! завдяки таким горе-рибалкам сома лише в музеї і побачите!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні