Луцькі депутати не готові платити за крісло мера майже 300 тисяч

3
4
Луцькі депутати не готові платити за крісло мера майже 300 тисяч
Депутати Луцькради проситимуть Президента України і Голову Верховної Ради знизити розмір грошової застави на місцевих виборах.

Про це стало відомо у середу, 29 січня, на пленарному засіданні чергової сесії Луцькради.

Зокрема, до переліку питань сесії міськради внесли проєкт рішення «Про звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо неприйнятності великого розміру грошової застави на місцевих виборах».

Нагадаємо, в Україні місцеві вибори відбудуться у встановлений законом термін – 25 жовтня 2020 року і позачергових виборів не буде. Грошова застава для кандидата на посаду мера Луцька становить 283 тисячі 380 гривень. Зазначають, що це в 37 разів більше, ніж у 2015 році. Тоді застава на посаду міського голови і для партій в Луцьку становила близько 8 тисяч гривень.

Автором проєкту рішення про звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо неприйнятності великого розміру грошової застави на місцевих виборах є депутат від фракції «Свобода» Микола Федік.

Обранці громади підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибори згідно Виборчого кодексу повинні відбутись в останню неділю жовтня.Хто писав цю статтю,хоч в календар одним оком заглянув? 31-жовтня_субота!!!! А остання неділя_25-го жовтня!!!!
Відповісти
Дякуємо, що читаєте :) Виправили!
Відповісти
І,ще хочу Вам пані Анастасіє звернути увагу.Ви пишите,що дострокових виборів не буде.Ви_футуролог?Тут,як карта ляже.Місяць лютий розставить крпапки... А в мене ще інша думка:що вибори можуть відбутись по всій вертикалі влади,за новим Виборчим кодексом.Якщо президент має мудрість і далекоглядний,то він так повинний вчинити. Це для нього буде тільки "плюс".Поживемо-побачимо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні