--> У голови Волинської ОДА – новий заступник з Донеччини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У голови Волинської ОДА – новий заступник з Донеччини

1
0
У голови Волинської ОДА – новий заступник з Донеччини
У голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка – новий заступник.

Ним став Олександр Троханенко, який донедавна працював заступником начальника ГУ ДФС у Донецькій області та проживав у Маріуполі, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost". Інформацію підтвердили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Олександра Троханенка призначили у вівторок, 28 січня.

Згідно з декларацією, дружина Олександра Троханенка має одну квартиру у Донецьку, іншу – у Києві та дві земельні ділянки у Мар'янівці Старобешівського району Донецької області. Окрім того, у власності дружини – автомобіль Porsche Cayenne 2011 року випуску, а у власності Олександра Троханенка – Volkswagen Touareg 2017 року випуску, яку він купив у 2019 році.

У 2019 році, згідно з декларацією, Троханенко з 1 січня до 8 грудня 2019 року заробив у ГУ ДФС у Донецькій області 325 383 гривні.

Готівкою він зберігає 1 200000 гривень. На рахунках у ПриватБанку Олександр Труханенко разом із дружиною, згідно з декларацією, зберігає 194 470 гривень та 266 євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один "засланий козачок".В нас що немає місцевих мудрих людей,що присилають казна-звідки,чи це повзуча окупація " данєцкімі"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні