У міськраді – боротьба за перевезення лучан

0
-4
У міськраді – боротьба за перевезення лучан
У Луцькраді два перевізники боролися за автобусні перевезення на маршруті №28.

Про це стало відомо під час проведення конкурсу на перевезення лучан у вівторок, 28 січня.

Зокрема, на маршруті №28 зголосився здійснювати перевезення ФОП Федік Л.Г. та ФОП Михалюк Ю.. Перший нині працює на цьому маршруті на умовах тимчасового договору.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов зазначив, що кожен конкурсант задекларував автобуси для перевезення людей з інвалідністю. Однак, як показала перевірка, – таких автобусів у перевізників немає.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад поцікавився, чи всі конкурсанти мають укладені договори про встановлення системи валідації. Недопад попросив надати ці документи, втім ФОП Михалюк, який претендує перевозити лучан на маршруті №28, не мав при собі цих актів. Як пояснив Недопад, без цієї документації перевізник не має права брати участь в конкурсі.
Юрій Михалюк запевнив, що вся документація в нього є, система валідації встановлена.

«Тільки три автобуси, які я купив декілька днів тому, не мають валідаторів. Просто, якби я не встановив і не виграв конкурс – хто б мені потім це компенсував. Але я вів перемовини з управлінням транспорту, з фірмою, яка встановлює валідатори», – сказав перевізник.

Перший заступник міського голови наголосив, що участь в конкурсі можуть брати тільки ті перевізники, які встановили систему валідації на всіх автобусах.

Так, конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу ФОП Федік Л..
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні