На Волині серед вулиці спіймали чоловіка з набоями

0
1
На Волині серед вулиці спіймали чоловіка з набоями
У Ковелі поліцейські вилучили в місцевого жителя набої.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У понеділок, 27 січня, на зупинці громадського транспорту на одній із вулиць Ковеля патрульні поліцейські виявили в 42-річного місцевого жителя 58 набоїв калібру 5,45 мм.

Боєприпаси поліцейські виявили близько 14 години під час поверхневого огляду громадянина. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

До слова, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства та крадіжки.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 24 січня, у Маневицькому районі поліцейські вилучили зброю та боєприпаси.

Поліція Волині нагадує про те, що особа, котра добровільно здасть до органів влади зброю, боєприпаси, вибухові речовини звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої частинами 1 і 2 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні