Школяр із Волині виступатиме на мистецькому фестивалі в Лондоні

0
5
Школяр із Волині виступатиме на мистецькому фестивалі в Лондоні
Максим Ткачук із Турійська невдовзі виступатиме на міжнародному мистецькому фестивалі «Stars of the Albion».

Він відбуватиметься у Лондоні із 28 лютого по 3 березня, повідомляє пресслужба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

12-річний співак навчається у 7-му класі Турійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія». Вже четвертий рік займається вокалом, вчиться у місцевій музичній школі.

Крім того, відвідує студію естрадного співу «Надія» у Ковелі. Кілька років поспіль хлопчик бере активну участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах й має уже чимало нагород, відзнак та навіть гран-прі.

Виховує хлопчика бабуся Лариса Володимирівна, адже батьки Максима залишили його ще немовлям, згодом розлучилися, створили нові сім’ї, а відтак і забули про первістка.

"Він ізмалку любив співати, адже Бог подарував йому гарний голос і слух. І я просто не мала права знехтувати цим даром, тому всіляко намагалася допомогти дитині розкрити свій талант. І продовжую це робити всіма силами. Я за ним піду горою, – ділиться Лариса Володимирівна. – Нещодавно у грудні Максимко побував у Німеччині, це вже втретє він там виступав, дуже задоволений. У жовтні виграв гран-прі конкурсу «Поверни мені музику» в Одесі, відтак виборов право представляти Україну на конкурсі у Великобританії. Та ця подорож була під питанням, оскільки для нас це недешеве задоволення – оплатити візу, дорогу, внесок на конкурс. Та світ не без добрих людей. Нам дуже допомогли небайдужі люди".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні