Хто може стати радником голови Волинської ОДА

0
13
Хто може стати радником голови Волинської ОДА
Юрій Олексійович Судаков подав декларацію як кандидат на посаду на посаду радника патронатної служби апарату Волинської облдержадміністрації

Відповідну декларацію про доходи він подав 26 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що оголосили конкурс на зайняття посади керівника апарату структури Волинської облдержадміністрації, пише "ВолиньUA".

Відомо, що прописка у Юрія Судакова кримська, а фактичне місце проживання Київ. У столиці Юрій нічого не має, нерухомість і фірми оформлені на дружину.

Натомість на рахунках у нього 187 тисяч гривень та 95 тисяч євро.

Дружина задекларувала 203 тисячі гривень та 115 тисяч доларів. Вона задекларувала отриману одноразову допомогу при народженні дитини – 10 640 гривень та соціальну допомогу з догляду за дитиною – 860 гривень.

У липні 2018 року дружина Наталія Судакова стає власницею двох квартир у Києві, одна площею - 67,92 кв. м, інша – 98 кв. м, вказана сума вартості квартири – 1 мільйон 274 тисячі гривень.

Дружина також є власницею джипа «Toyota Rav4» 2017 року випуску та авто «FORD FOCUS» 2008 року випуску, яке вона придбала у 2015 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні