В авіакатастрофі загинув легендарний баскетболіст Кобі Брайант

0
5
В авіакатастрофі загинув легендарний баскетболіст Кобі Брайант
41-річна легенда баскетболу знаходився на борту вертольота, який зазнав аварії в Каліфорнії.

Легендарний баскетболіст Кобі Брайант загинув в авікатастрофі, повідомляє "Кореспондент" з посиланням на видання TMZ Sports.

Брайант знаходився на борту вертольота, який зазнав аварії в Каліфорнії. Вертоліт впав в горах, на місці працюють екстрені служби. Разом з баскетболістом розбилися ще чотири людини.

У департаменті шерифа округу Лос-Анджелес повідомили, що вогонь загасили, рятувальники шукали тих, кому можливо вдалось вижити. Пізніше у відомстві підтвердили, що ніхто не вижив.

Менш ніж добу тому зірковий баскетболіст Леброн Джеймс побив показник Браянта за результативності в НБА, набравши 33644-те очко в кар'єрі. Він став третім за цим показником в історії НБА, а Браянт опустився на четверту сходинку. Сам Кобі привітав Джеймса з цим досягненням.


Кобі Брайант
- легенда баскетболу, п'ятикратний чемпіон НБА, автор численних баскетбольних рекордів. Він завершив кар'єру в 2016 році, 18 разів брав участь у Матчі зірок НБА, з них 17 поспіль. П'ять разів ставав чемпіоном НБА і двічі MVP фінальної серії. Протягом усієї кар'єри з 1996 до 2016 року виступав за Лос-Анджелес Лейкерс.

Разом з дружиною виховував чотирьох доньок, наймолодша Капрі народилась у червні 2019 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні