--> Засудили лучанина, якого спіймали у гральному закладі з пакетиком канабісу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засудили лучанина, якого спіймали у гральному закладі з пакетиком канабісу

0
-3
Засудили лучанина, якого спіймали у гральному закладі з пакетиком канабісу
Лучанина, якого 3 грудня 2019 року затримали у гральному клубі на проспекті Волі зі згортком канабісу, засудили до сплати 1190 гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 21 січня.

Як встановив суд, хлопець, перебуваючи у стані, викликаному вживанням наркотичних засобів та у стані алкогольного сп`яніння, 3 грудня 2019 року, близько 01:00, без мети збуту, для власного вживання, перебуваючи поблизу КП «Волинська обласна клінічна лікарня», що по пр. Президента Грушевського, 21 у Луцьку, незаконно придбав шляхом привласнення знайденого паперовий згорток, всередині якого була подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, яка містить у своєму складі наркотичний засіб «канабіс».

Очевидно, мова йде про придбання наркотику шляхом «закладки». Покупець притім переказує гроші на рахунок, який йому скидають невідомі через інтернет. Продавці після отримання грошей вказують місце, де зроблено закладку з наркотиком.

Після придбання наркотику молодик приніс його в рюкзаку до приміщення грального закладу «Спорт Лото», що на пр. Волі, 13 у Луцьку.

Там його й «застукали» правоохоронці.

Маса канабісу (у перерахунку на висушену речовини) становить 6,0578 г.

Свою вину у вчиненні інкримінованого злочину підозрюваний визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Суд визнав хлопця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1190 (одну тисячу сто дев`яносто) гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні