У Луцьку муніципали фіксують засмічення дворів. ФОТО

1
1
У Луцьку муніципали фіксують засмічення дворів. ФОТО
Інспектори департаменту муніципальної варти Луцькради виявили порушення Правил благоустрою міста Луцька, а саме: складування будівельних відходів на територіях загального користування, звалювання гілля, забруднення територій макулатурою, матеріалами, конструкціями та ялинками.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

«Найбільш обурливим є те, що самі ж жителі міста створюють таку «красу», не дбаючи про благоустрій міста», – йдеться у дописі.

До речі, ялинки можна здати як їжу для тварин до Луцького зоопарку.

Порушення були виявлені за адресами: вул. Ветеранів, Кравчука, Домни Гордіюк, Чорновола, Даньшина, Арцеулова, Гетьмана Сагайдачного, пр. Волі, Грушевського, Відродження.

Відповідальним особам за утримання територій за вказаними адресами були видані приписи на термінове очищення: вивезення сміття, гілля, будівельних матеріалів та інших конструкцій.

У разі виявлення осіб, які забруднюють територію загального користування та складують там сміття, просять повідомляти за телефонами групи швидкого реагування: 067-0000-679 або 066-102-1-102.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і треба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні