«Нашої красуні не стало»: родич розповів про загиблу в ДТП на Волині дівчину

1
0
«Нашої красуні не стало»: родич розповів про загиблу в ДТП на Волині дівчину
Загибла в ДТП поблизу Луцька дівчина - 23-річна Ірина Мерчук.

Як повідомив у фейсбуці родич загиблої Сергій Мерчук 23-річну дівчину, яка вчора загинула під колесами автомобіля в Копачівці Рожищенського району, звали Ірина Мерчук.

"Вчора ввечері нашої красуні не стало... Чергова сволоч за кермом збила її на пішоходному переході, втік і лишив помирати у брата Григорія Мерчука на руках. Біль родини не передати, Іринка 23 роки. Я не хочу проводити паралелі, смерть на дорозі це один з переліків моєї роботи, і, на жаль, висновки причин в мене одні і ті самі - мізерні штрафи (в минулому році "водій" мав їх 4, він поки ховається, але ми його знайдемо знаю точно), людська самовпевненість, які в комплексі забирають в рік близько 3500 тисячі життів... невинних життів!", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 24 січня у центрі села Копачівка водій збив дівчину на пішохідному переході та втік з місця аварії. Згодом 23-річна постраждала померла у лікарні.

Також у поліції повідомили, автомобіль, на якому скоїли смертельну аварію знайшли у Княгининку Луцького району. Правоохоронці встановлюють місцеперебування водія, який кинув мінівен і втік.

Усіх, хто має інформацію про місце перебування водія, який скоїв ДТП, просять повідомити у поліцію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вечір останнього робочого дня... напевно п'яний був
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні