У Луцьку школярка замість уроків торгує на ринку, – соцмережі. ФОТО

12
0
У Луцьку школярка замість уроків торгує на ринку, – соцмережі. ФОТО
Лучанка розказала про дитину, яка замість того, аби ходити на навчання, заробляє гроші на Північному ринку.

Світлину дівчинки зі словами обурення Олександра Марченко написала в фейсбуці, повідомляє "Волинь UA".

За її словами, дитина 14-15 років торгує на ринку вже понад рік. Минулоріч пані Олександра вже зверталася у відповідні органи, щоправда це ніяк не вплинуло на ситуацію.

"У мене взяли мій номер мобільного, сказали, що вийдуть у рейд і зателефонують мені. Я досі чекаю дзвінка! Не треба писати єрунду типу: "хай вчиться заробляти змалку" і те, що в соцправників малі зарплати мене теж не цікавить", – звертається до коментаторів лучанка.

Олександра Марченко звертає увагу на те, що дитина легко одягнена, хоч надворі – мороз.

"Я виходжу на Північний ринок на 15 хвилин, то я зовсім не так одягнена і дитинство я теж мала не легке, але батьки мене не відправили на ринок заробляти! Родили, то хай совість мають забезпечувати дитину", – зауважує небайдужа лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна... думаю це взагалі не ваше с..не діло, дитина нічого поганого не робить і а-соціально себе не веде... пройдіться та роззуйте очі на інші більш кричущі випадки.... там і пхайте свого носа... всім миру та добра
Відповісти
Дитину при будь-яких обставинах треба негайно відправити в школу!!! Мені 72 роки. Я пішов в перший клас у 1955 році. З чорнильницею в полотняній торбі і перешитому з батьківської трофейної англійської шинелі пальтечку. Поруч за партою сидів мій однокласник Альошка (так ми його називали). Вчився він погано, а його батько і мати в колгоспній відомості на отримання натуроплати ставили замість підпису хрестики. Коли Альошка закінчив чотири класи, батько йому сказав: "Досить тобі твоєї науки, нам пшеничка потрібна, щоб з голоду не померти...". Хоча з голоду в ці роки вже ніхто не помирав. І Альшка пішов в сусіднє село підпасичем до батька - пасти колгоспне стадо. Так і помер від туберкульозу - молодим, спотикаючись за коровами. Я це веду до того, що (сподіваюсь), сімя цього школяра і голодна не сидить, і батько з матір*ю хрестики на банківських фіскальних документах не ставлять, коли вимінюють гривню на "тверду валюту"? Та й живемо ми вже не в пятдесятих роках минулого століття... Чи для цих батьків час зупинився?..
Відповісти
" З батьківської трофейної англійської шинелі пальтечку... "
А ось з цього місця будь ласка детальніше. З цього речення дізнаємося, що ваші батьки не такі вже й трудяги, а звичайні радянські мародери. Звідки у батька трофейна англійська шинель? Як відомо англійці на той час воювали не проти Радянського Союзу, які могли бути трофеї? А правда в тому, що руські визволителі крали тоді, все що попадалося, і не важно у своїх, чи чужих. Крали самі і дітей вчили. Так,що краще дітей вчити працювати а не красти!
Відповісти
Замість того, аби вчитися, дитина мерзне і тяжко працює.Так, дитина нічого поганого не робить. Погано роблять її батьки!!! А небайдужа жінка намагається захистити дитину. Не розумію, до чого тут ваше хамство і оце "не пхайте носа". Куди ще порадите носа не пхати?? От через таких і гинуть від голоду залишені одні в квартирі діти. Бо головний принцип таких людців - моя хата скраю, то не моє діло, краще промовчу.
Відповісти
Може це не й моє діло, але чому з'являються на світі такі "гандольфи", що вчать інших як жити і як поступати..
Прохання до "гандольфів"- оберігайтесь щоб не розмножуватись, контрацептиви нині доступні і дурням. Батькам твоїм привіт, вони їх не знали.
Відповісти
Думаю пані хоче стати героінею і показати яка вона турботлива.Тоді хай вицде на автостанцію іспасе пару другу циганчат разом з спец службами.
Відповісти
Ну ти і муди..о
Відповісти
Дитина з с.Прилуцьке Паламарчук Каріна
Відповісти
Вона вже не один рік торгує біля цього входу з вулиці Гордіюк. В канікули б могла батькам допомагати, але торгує постійно і сама.
Відповісти
Праця ще нікого не зіпсувала, це краще ніж пити, курити та в компюторі цілими днями зависати.
Відповісти
Там ще її менша сестричка іноді торгує. Дівчинка роки 3 мінімум стоїть. Ціни в дівчат не дешеві, так як розраховано на людську жалість( хоча чоловік скоріш за все батько на T-4 їздить)!
Відповісти
Батьки цієї дитини так само як і крикуни які вереском верещать про те шо дитина не краде і т.д. і т.п забули шо є Закон!!! яким заборонено неповнолітнім працювати тим більше у шкідливих умовах.Це розцінюється як експлуатація дитячої праці або залишення дитини в небезпечних умовах.Безумовно дитина повинна привчатись до праці шоб вижити в цьому складному світі але в такому випадку вона повинна стояти і торгувати з батьком або матір'ю а не сама.Висновок такий що треба нам реагувати на подібні випадки і повідомляти поліцію і соцслужби аби надалі дорослі не переступали Закон і не експлуатували дітей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні