«Європейця» з Ківерців, який вчинив по-свинськи, змусять заплатити за створене сміттєзвалище

0
-7
«Європейця» з Ківерців, який вчинив по-свинськи, змусять заплатити за створене сміттєзвалище
Поблизу села Муравище Ківерцівського району виявили, стихійне сміттєзвалище, створене мешканцем райцентру. Виявлений громадянин заплатити штраф і покриє власним коштом вартість механізованого прибирання.

Про це йдеться на сторінці Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Сміття виявили у п’ятницю, 24 січня, близько 10:00.

Як з'ясувалося, відходи у полі викинув мешканець міста Ківерці. В ході розмови з цією особою встановили, що сміття він скинув по дорозі, їхавши в с. Муравище до матері. Цього громадянина буде притягнено до адміністративної відповідальності та оштрафовано.

На місці скидання відходів буде проведено прибирання механізованим способом за участі працівників КП «Ківерціводоканал» та виставлено рахунок за прибирання громадянину, який вчинив правопорушення.

«Шановні європейці», вкотре нагадуємо про необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів із Ківерцівським МВУЖКГ, а якщо вже так кортить викинути сміття в лісі чи у полі, то не забудьте перед тим хрюкнути», – йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні