--> У Луцьку сім будинків залишились без тепла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сім будинків залишились без тепла

0
-5
У Луцьку сім будинків залишились без тепла
У Луцьку в семи багатоповерхівках вимкнули опалення.

Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

Через витік на тепловій мережі котельні на вул. Відродженяня, 15, 6 будинків на просп. Відродження та 1 будинок на вул. Січовій залишаються без опалення.

О 21:30 24 січня котельня на просп. Відродження, 15 припинила роботу, залишивши всіх приєднаних споживачів без опалення.

З 5:00 25 січня роботу котельні відновили, а послугу з централізованого опалення ввімкнули для всіх споживачів окрім 6 багатоквартирних житлових будинків та Луцької міської клінічної лікарні.

Близько 9 години послугу відновлено для Луцької міської клінічної лікарні. Аварійна служба підприємства продовжує роботи з відновлення опалення для будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а та на вул. Січовій, 2.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні