У волинському місті розшукують злодія, який крав сумки в жінок на вулиці

0
0
У волинському місті розшукують злодія, який крав сумки в жінок на вулиці
Зловмисник, який викрав з лавки на зупинці автотранспорту жіночу сумку, причетний і до інших крадіжок у місті.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

30 листопада минулого року близько 20-ї години у Володимирі-Волинському чоловік штовхнув у спину та повалив на асфальт жінку. Він викрав з її руки сумочку вартістю 200 грн., в котрій був мобільний телефон марки «Samsung Galaxy J3», вартістю 2000 грн, два гаманці вартістю 100 та 400 гривень та 280 гривень і 60 злотих. Сума матеріальної шкоди становить близько 3347,20 гривень.

Крім цього, 13 грудня близько 17:05 цей самий чоловік на зупинці автотранспорту, що на вулиці Луцькій, повторно вчинив крадіжку. Він викрав жіночу сумочку вартістю 150 гривень, що лежала на лавці поряд з місцем перебування потерпілої.

У сумці був мобільний телефон марки «Samsung Galaxy J1», вартістю 2000 гривень, чохол на телефон вартістю 100 грн, дві сім-картки вартістю по 100 грн кожна, 315 гривень, гаманець вартістю 200 грн. Сума завданих збитків становить 2965 гривень.

Наразі перевіряють розмови, які підозрюваний міг здійснювати з викрадених телефонів.

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні