Лучанин, який живе в Китаї, розповів про смертельний вірус

0
3
Лучанин, який живе в Китаї, розповів про смертельний вірус
Лучанин Олексій Лучик, який зараз проживає в Китаї, розповів про ситуацію щодо коронавірусу та порівняв ситуацію з українським Чорнобилем.

Про це пише "Конкурент".


"Якщо іноземні ЗМІ не почали бити на сполох, то китайці це замаскували б. Адже перші пацієнти в Китаї ще були в грудні. Але інформація почала поступати аж 7-го січня. Нас постійно запевняли, що не треба боятися і панікувати, що це лише серед тварин. Проте потім почали вилазитися факти", – зазначив чоловік.

За його словами, люди дуже обережно ставляться до цієї ситуації. Це вже не вперше, коли в Китаї стикаються з такою проблемою. Проте цього разу заявили, що все серйозно, міста закривають на карантин.

"Учора була з’ясована остаточна причина, від чого пішов сам вірус: від самого супу з кажанів. Це досить популярна страва", – пояснив Олексій Лучик.

У публічних місцях 90 % людей носять маски. Проте в Китаї маски вже закінчилися.

Наразі лучанин перебуває у Таїланді. Там теж фіксували випадки захворювання на коронавірус.

"Сьогодні я пішов у торговий комплекс – і він порожній. Абсолютно нема людей", – розповів він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні