Коли у Луцьку прощатимуться із загиблим на Сході волинянином

0
1
Коли у Луцьку прощатимуться із загиблим на Сході волинянином
У суботу, 25 січня, Луцьк прощатиметься зі старшим солдатом 10-ї ОГШБ Миколою Сорочуком.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Тарас Яковлєв.

Нагадаємо, 22 січня у зоні проведення ООС від пострілу снайпера загинув Микола Сорочук, житель села Лище Луцького району.

У четвер, 23 січня, заупокійна молитва, а також прощання побратимів із загиблим від кулі снайпера 22-річним волинянином Миколою Сорочуком відбулося у місті Маріуполь Донецької області.

Голова Волинської ОДА підписав розпорядження, що 24-25 січня в області оголосили дні жалоби за загиблим в ООС військовослужбовцем.

У суботу, 25 січня, о 09.00 відбудеться Панахида біля будинку, де проживав Микола Сорочук у селі Лище по вулиці Молодіжній.

Після цього о 10:00 кортеж буде відправлятись у Свято-Троїцький собор, де відбудеться прощання із загиблим військовослужбовцем.

О 10:30 розпочнеться Чин Прощання, а в 11.00 – Панахида за військовослужбовцем.

О 12:00 відбудеться громадська Панахида біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Після цього скорботна піша хода проспектом Волі до Луцького педагогічного коледжу. Поховання відбудеться на Алеї Слави на кладовищі села Гаразджа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні