«Повинні пройти всі»: відома актриса запропонувала ввести в Україні тест на громадянство

3
-2
«Повинні пройти всі»: відома актриса запропонувала ввести в Україні тест на громадянство
Українська актриса театру і кіно Ірма Вітовська заявила, що людина, яка не може відповісти на питання, громадянин якої він країни, має право визначати її долю.

Про це артистка заявила в інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Я прихильниця інституту громадянства. Можливо, це обмеження у виборі всіх громадян. Але я не вважаю, що людина, яка не може собі відповісти на питання, громадянин якої він країни і що це за країна, має право визначати її долю. Ось чесно! Я вважаю, що тести повинні пройти всі, починаючи від яскравих патріотів і інтелектуалів, до самих низів, скласти іспит на громадянство", – заявила Вітовська.

"Нескладні. Ось Голодомор – це трагедія, неврожай або це, ви вважаєте, усвідомлений геноцид? 39-й рік – це звільнення або все-таки окупація частини іншої країни? Ось, власне, на такі питання людина повинна відповідати. І мова, звісно. Людина, яка не склала тести, не має права вести стратегічний бізнес: дороги, ЗМІ, заправки..."
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора
Відповісти
Ще одна заядла патріотка знайшлась з єврейсько-російсько-латишським походженням. Ну була б як кажуть чистокровна українка, а то сама сиро-буро-малінова, і ще щось триндить.
Відповісти
Америка яка демократична країна,але поки не здасиш історію країни,знання мови -громадянства не отримаєш.і мова там державна одна,і ніякі меншини не вимагають другої державної!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні