--> Рейтинг українських вишів: де опинилися представники Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рейтинг українських вишів: де опинилися представники Волині

0
1
Рейтинг українських вишів: де опинилися представники Волині
В Україні склали щорічний рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії, що відбулася у 2019 році.

Рейтинг склали Оsvita.ua, - інформує Конкурент.

Середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання розрахований серед усіх осіб, які зараховані на навчання за кошти державного та місцевого бюджетів, а також за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

У рейтингу вишів за показником балів ЗНО на бюджет Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 66 місці. Середній бал ЗНО – 165,64, середній бал атестата – 9,8. А кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 553.

Луцький національний технічний університет опинився на 140 місці у цьому рейтингу. Середній бал ЗНО – 152,13, середній бал атестата – 9,04. Кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 286.

У рейтингу вишів за показником балів ЗНО на контракт Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 58 місці. Середній бал ЗНО – 146,92, середній бал атестата – 8,76. А кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 720. Луцький національний технічний університет опинився на 144 місці у цьому рейтингу. Середній бал ЗНО – 137, середній бал атестата – 8,14. Кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 451.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні