--> На Волині двоє підлітків пограбували жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині двоє підлітків пограбували жінку

0
-3
На Волині двоє підлітків пограбували жінку
У Нововолинську поліцейські викрили двох неповнолітніх у грабежі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Увечері зловмисники в одному із мікрорайонів міста силою забрали в 53-річної місцевої жительки мобільний телефон та сумку.

У суботу, 11 січня, за допомогою до поліції звернулася 53-річна жителька Нововолинська. Потерпіла повідомила, що близько 18 години в одному із мікрорайонів Нововолинська двоє невідомих збили її з ніг і відкрито заволоділи мобільним телефоном «Nokia» та сумкою, де були гроші. Сума завданих матеріальних збитків склала понад 3 тис. грн.

У ході оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїли двоє неповнолітніх місцевих жителів.

Слідчі за фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні