--> Через «Ягодин» намагались провезти партію аксесуарів для айфонів та елітних годинників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через «Ягодин» намагались провезти партію аксесуарів для айфонів та елітних годинників

0
2
Через «Ягодин» намагались провезти партію аксесуарів для айфонів та елітних годинників
На митному посту «Ягодин» вилучили партію незадекларованих аксесуарів для мобільних телефонів та годинників вартістю понад 285 тисяч гривень. У вантажівці виявили 1183 одиниці товару.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської митниці Держмитслужби.

Для проходження митного контролю водієм, подано товаросупровідні документи, відповідно до яких у вказаному транспортному засобі переміщувався товар «Аксесуари для мобільних телефонів та годинників».

В процесі проведення повного митного огляду встановлено, що фактично у вантажному відсіку транспортного засобу крім товару вказаного у товаросупровідних документах, переміщується незаявлений вантаж.

Як результат, працівниками Волинської митниці Держмитслужби виявлено 1183 одиниці незадекларованого товару, вартість якого оцінюється понад 285 тис. гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення.
Відтак, 1183 одиниць незадекларованого товару вартістю понад 285 тис. грн. вилучено до рішення суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні