--> У Луцьку п’яна мати покинула дитину у візочку без нагляду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п’яна мати покинула дитину у візочку без нагляду

0
-3
У Луцьку п’яна мати покинула дитину у візочку без нагляду
Учора, близько 22-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення, що небайдужі громадяни знайшли у візочку дитину без дорослих. Інцидент трапився на вулиці Електроапаратній у Луцьку, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Патрульні встановили, що дитину кілька годин тому до сусідів приніс небайдужий громадянин, до того вона перебувала на вулиці без нагляду.

"Дівчинка була в легкому одязі. Нам повідомили, що вона перебувала на вулиці приблизно з 14 години, потім її хтось забрав, і лише через кілька годин повідомили поліцію", – розповів інспектор Тарас.

Поліцейські почали розшукувати батьків, доєднався ще один екіпаж. Тим часом, сусіди відігріли і нагодували дитя.

Через певний час патрульні виявили на вулиці Рівненській матір з співмешканцем, які мали ознаки сп’яніння. Пояснити, де дитина, жінка не могла. Її з товаришем освідували в наркодиспансері: стан сильного алкосп’яніння підтвердився. Про подію написали рапорт і передали у відділок поліції для подальшого розгляду відповідним підрозділом.

Дівчинку ж завезли в інфекційну лікарню. Як повідомили в медзакладі, з дитиною наразі перебуває родичка, загрози життю немає, а стан здоров’я перевіряють.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні