--> Водії не пригальмовують: жителі райцентру на Волині просять пішохідні переходи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водії не пригальмовують: жителі райцентру на Волині просять пішохідні переходи

1
1
Водії не пригальмовують: жителі райцентру на Волині просять пішохідні переходи
Жителі Каменя-Каширського вимагають облаштувати пішохідні переходи на вулицях Комарова та 1 Травня (через дорогу від сервісного центру МВС до автостанції).

Про це пише газета районна газета Полісся.

Містяни розповіли, що дорожнє покриття на цій ділянці відремонтували, і водії дозволяють собі їхати особливо не пригальмовуючи. Таким чином, через відсутність розмітки, люди змушені перебігати згадані відтинки дороги, ризикуючи потрапити під колеса авто.

Ідею нанесення пішохідної розмітки та встановлення відповідних дорожніх знаків беззаперечно підтримує начальник Камінь-Каширського ВУЖКГ Ігор Каденчук.

Чиновник повідомив, що невдовзі на згаданих відрізках шляху встановлять потрібні дорожні знаки, а зебру нанесуть весною, коли погода сприятиме цьому.

До слова, згідно з правилами дорожнього руху, ділянки, котрі сигналізують про пішохідний перехід, повинні освітлюватись у темну пору доби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас хороші дороги небезпечні для пішоходів,водії нехтують ПДР перевищуючи швидкість в населених пунктах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні