--> Мама загиблого від кулі снайпера волинянина дізналася про смерть сина з фейсбуку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мама загиблого від кулі снайпера волинянина дізналася про смерть сина з фейсбуку

1
3
Мама загиблого від кулі снайпера волинянина дізналася про смерть сина з фейсбуку
Мама загиблого від кулі снайпера волинянина Миколи Сорочука дізналася про смерть сина з фейсбуку.

Про це написала Софія Калюжна на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, трагічну звістку про те, що на Сході від снайперської кулі загинув волинянин Микола Сорочук, повідомила 22 січня його дівчина Ярина Чорногуз у фейсбуці.

Друкуємо її допис без змін:

"Душа розривається від болю...не можу стримати своїх емоцій... Сьогодні на Сході України загинув від кулі російського снайпера син моєї подруги дитинства Галини Сорочук Микола. Про це всі: в тому числі родина, друзі, близькі і мама дізналися із соціальної мережі "фейсбук". Його мама, не повіривши у непоправне, через волонтерів, дізнавалася про те, що сталося з її сином.

Друзі, що це відбувається? Наша теперішня влада влаштувала показову помпезну траурну церемонію в стилі "аля росія" з поховання загиблих в авіакатастрофі в Ірані і тупо не помічає чи не хоче помічати, що майже щодня гинуть солдати на Сході і щодня є поранені, завдяки яким ми маємо спокійне комфортне життя.

Невже людське життя варте тільки кількох слів у сухій щоденній статистиці штабу ООС/АТО? Невже не можна по-людськи віднестися до рідних загиблого Героя?" – висловила обурення лучанка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянин, який загинув від кулі снайпера, пішов воювати через рік після закінчення школи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Церемонія "аля Росія", помпезна церемонія... Люди, ви в собі взагалі??? Позаздрити тим, хто заживо згорів??? Просто мирним людям, які не воювати їхали??? Просто тупо немає слів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні