--> Покарали злочинця, який побив і пограбував на мосту лучанина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покарали злочинця, який побив і пограбував на мосту лучанина

0
-5
Покарали злочинця, який побив і пограбував на мосту лучанина
У Луцьку раніше судимий злочинець напав на чоловіка на пішохідному мосту від торгового центру «Караван» до залізничного вокзалу та вкрав у нього мобільний телефон. За цей злочин нападник проведе п’ять років за ґратами.

Про це пише ІА "Волинські новини", посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Інцидент стався 2 червня минулого року о 21.30 годині. Раніше судимий обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перебував на пішохідному мосту між торговим центром «Караван» та залізничним вокзалом.

Там він вчинив напад на чоловіка, вдаривши його в обличчя та зламавши виличну кістку. Після цього він забрав у жертви телефон «Samsung J6».

Нападник свою вину не визнав, вказавши, що злочин здійснив його знайомий. Незважаючи на це, його вина доведена зібраними під час досудового розслідування доказами, зокрема показами потерпілого та свідків.

Потерпілий розповів суду, що йшов на автостанцію зустрічати дружину, підтвердив, що злочин вчинив обвинувачений. Просив його суворо покарати.

Відтак, суд присудив нападнику покарання у виді п’яти років позбавлення волі, приєднавши один місяць невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні