--> Як у Луцьку святкували День Соборності. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у Луцьку святкували День Соборності. ФОТО

1
-7
Як у Луцьку святкували День Соборності. ФОТО
У Луцьку в облмуздрамтеатрі на концерт до Дня Соборності України зібрали директорів та вчителів шкіл, начальників комунальних підприємств, державних структур, вихованців шкіл та ліцеїв.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, з метою відзначення Дня Соборності України в Луцьку заплановане святково оформили з використанням державної символіки. Зокрема, біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Шевченка встановили металеві конструкції з державними прапорами.

Традиційно відбулося покладання квітів від учасників урочистостей до пам’ятників борцям за волю і незалежність України, Голові Української Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському, пам’ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР.

Під час концерту, який відбувся у облмуздрамтеатрі в середу, 22 січня, виступили посадовці: заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець та заступник голови обласної ради Роман Карпюк.

Нагадаємо, з нагоди Дня Соборності України урочистості відбулися і
в Любешівському технічному коледжі ЛНТУ. Учні та студенти із викладачами створили ланцюг єднання між навчально-виховним корпусом та гуртожитком.

Така ж акція відбулася в Луцькому прикордонному загоні. Участь у заходах взяли понад 500 ліцеїстів Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та весь персонал управління прикордонного загону. На знак єдності та нероздільності українського народу військовослужбовці, взявшись за руки, створили живий ланцюг і виконали Державний Гімн України.


Фото Володимира ЛУК'ЯНЧУКА


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за пихатий пан між двома дівчатами на верхньому фото? Щоб, бува, не лопнув від пихатості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні