Судили волинського підприємця, який нетверезим в’їхав кросовером у паркан

0
2
Судили волинського підприємця, який нетверезим в’їхав кросовером у паркан
Приватний підприємець, який кермував кросовером у Володимирі-Волинському і зніс огорожу, може заплатити штраф за водіння напідпитку.

Про це відомо з постанови Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Приватний підприємець 21 листопада 2019 року о 00:35 годині керував у стані алкогольного сп’яніння автомобілем MITSUBISHI PAJERO. Водій їхав вулицею Ковельською поблизу будинку №4.

У підприємця була «нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота.

Від проходження у встановленому порядку медичного огляду відмовився на місці події, а також у медичному закладі, що було зафіксовано нагрудною відеокамерою поліцейського.

Як відомо з постанови, законним представником підприємця у суді є зять ексголови Володимир-Волинського суду Надії Пікули Роман Рудись.

Доводи щодо невинуватості не були достатньо переконливими, адже водія визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклали на нього адміністративне стягнення 10 200 гривень (600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Втім ця постанова не остаточна, адже її можуть оскаржити “шляхом подання апеляційної скарги до Волинського апеляційного суду через Володимир-Волинський міський суд Волинської області”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні