Вчителі і сусіди поділились спогадами про загиблу в авіакатастрофі волинянку

0
2
Вчителі і сусіди поділились спогадами про загиблу в авіакатастрофі волинянку
У школі, де навчалася загибла в авіакатастрофі бортпровідниця з Волині Юлія Сологуб педагоги поділились спогадами про дівчину.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, літак Boeing-737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» розбився уночі 8 січня невдовзі після вильоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні, що на околицях Тегерана.

На борту перебували 167 пасажирів та 9 членів екіпажу, усі вони загинули. Серед жертв авіакатастрофи — 11 українців, в тому числі волинянка. Юлію Сологуб поховали в Києві на Дарницькому кладовищі.

Директор Нововолинської школи-ліцею Сергій Мороз показав випускний альбом класу Юлії Сологуб. Каже: дівчина поглиблено вивчала іноземні мови, вступила у Національний авіаційний університету у Києві.


"Якщо дивитися фото у соцмережах і тут, то вона не змінилася. Красуня. Такою і залишитьсь", – з сумом промовляє директор.


Юлія Сологуб вчилася у гуманітарному класі.

"Дуже дитина відповідальна, хотіла вчитися, дуже вихована", – розповіла вчителька Тамара Ткачук.

"Якщо подивитися, то тут тільки чотири «9», а решата усе 10-11 балів. Дитина готувалася до свого майбутнього, хотіла бути студенткою. Вона мріяла про сім’ю, була одружена. Важко говорити слово «була»", – додає директор гортаючи сторінки шкільного журналу успішності.


Сусід Віктор Сікорський розповів, що сім’я Юлії дуже спокійна, порядна. За словами чоловіка, звістка про загибель Юлії Сологуб стривожила усе місто.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні