У ДТП загинула відома львів'янка – подруга ведучої Ольги Фреймут

2
-23
У ДТП загинула відома львів'янка – подруга ведучої Ольги Фреймут
19 січня ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу Житомира сталася смертельна аварія – легкове авто зіткнулося з вантажівкою. Водій легковика загинула. Відомо, що за кермом була відома львів’янка – подруга української ведучої Ольги Фреймут.

Про це сповістили очевидці у спільноті “Варта-1”, опублікувавши фото, повідомляє УНІАН.

За кермом легковика перебувала генеральний директор львівської клініки естетичної медицини Genesis Соломія Островська. Жінка прямувала до Києва з відпочинку в італійських Альпах. Ще вранці 19 січня Островська публікувала у своєму інстаграмі світлини та відео, зроблені в муніципалітеті Лівіньо на півночі Італії.

Українська ведуча і близька подруга загиблої Ольга Фреймут висловила слова співчуття близьким Островської на своїй сторінці в інстаграмі.

"Сьогодні пішла з життя моя близька подруга – Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду сумувати до кінця моїх днів. Вона була неземна, занадто ідеальна, щоб бути правдою. Співчуваю рідним Соломії", - написала Фреймут.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відома для Фреймут?
Відповісти
така - ця фреймут? чому ми маємо знати її подругу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні