Автор пропагандистської книжки на Волині звернувся в поліцію, бо його обурило гасло «Слава Україні»

3
-1
Автор пропагандистської книжки на Волині звернувся в поліцію, бо його обурило гасло «Слава Україні»
Волинянин Петро Бущик – автор пропагандистської книжки «Вистояли і перемогли», яка нещодавно вийшла на Волині, звернувся в поліцію, бо його обурило гасло «Слава Україні» на презентації рукопису.

На презентації була франківчанка Марта Дем’янчук. Відгук про те, як минув захід з "присмаком антидержавної пропаганди" вона написала у фейсбуці. Жінку обурило те, що на Волині живе "совок" і його прихильники.

Нагадаємо, у волинському видавництві "Надстир’я" вийшла друком книга колишнього першого секретаря Волинського обкому Компартії України Петра Бущика "Вистояли і перемогли. Книга пам’яті". Проспонсорував книгу кум Путіна Віктор Медведчук.

Друкуємо її допис без змін:

"Завітали сьогодні на презентацію пропагандистської книжки «Вистояли і перемогли», автором якої є Петро Бущик — колишній перший секретар Волинського обкому Компартії України. Наголошую, що основним спонсором видання є кум Путіна і кат Василя СтусаВіктор Медведчук.

Присутніх на заході було понад 50 осіб, включаючи депутатів, священника московського патріархату, ідейних комуністів, працівників освіти і школярів, котрі замість того, аби вчитись за навчальним планом, змушені були слухати історії про «пабєду» і ворогів трудового народу.

Одному з перших надали слово Олегу Чикиді, депутату від «Опозиційної платформи - За життя». Якщо коротко, його промова склалась зі слів вдячності автору за опис «подвигів героїв червоної армії» та глибокого обурення через намагання влади відібрати в них 9 травня та комуністичні символи.

Завершив він свій виступ наступними словами : «ТАКОЖ З ОСОБЛИВОЮ ВДЯЧНІСТЮ, ЯК ВНУК ВЕТЕРАНА ВІЙНИ, ЯК ВОЛИНЯНИН, ЯК ЛЮБЕШІВЕЦЬ, ХОТІВ БИ ПОДЯКУВАТИ ВІКТОРУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ МЕДВЕДЧУКУ ЗА ТЕ, ЩО ВІН ДОПОМІГ У ВИДАВНИЦТВІ ЦІЄЇ КНИГИ».

Виступив зі словом і голова селищної ради Олег Кух, який з великим захватом, як історик і один із спонсорів, розхвалював пропагандистську книжку, не приховуючи своєї прихильності до колишнього комуніста.

"По правді кажучи, я глибоко засумнівалась в компетентності пана Олега, про автора взагалі мовчу... Чи згадується в книжці про українську повстанську армію, котра також внесла велику лепту в боротьбу з німецькими загарбниками? Очевидно, що ні. Бо для Петра Бущика упівці — це прибічники нацистів, вороги совєцького трудового народу.

Далі ведучі запросили на сцену священника української церкви. От тільки вийшов чомусь представник московського патріархату... Невже не можна називати все своїми іменами?

В Україні не місце ФСБшним проектам! Та й взагалі, весело бачити на такого роду презентації священників, в той час, коли за радянських часів совєти, переслідуючи християн, палили церкви...

Останнім же слово мав сам автор. Після ностальгуючої промови щиро дякував за фінансову підтримку у виданні книжки своїм спонсорам, зокрема, як він висловився, «київському добродію Віктору Медведчуку» і т.д. і т.п.

Не знаю навіть, як ми досиділи до самого кінця, бо люті не було меж.

Після його останніх слів Олександр (прийшов разом з Мартою на презентацію – ред.) вигукнув «Слава Україні!», на що не отримав жодної відповіді, лише погляди презирства. За декілька секунд між ним і Бущиком виникла словесна перепалка, під час якої в сторону Сашка полетіли погрози з боку присутніх. Після його обурливих слів про те, що він, в лавах полку "Азов", віддаючи найкращі юні роки, воював не за те, аби тут, в цивільному, пропагували ворожу Україні ідеологію, прибічники комуніста і, грубо кажучи, неадекватні жінки намагались словесно вигнати його з приміщення.

Прийшовши додому, дізнались, що до нас прямують поліцейські. Як виявилось, Петро Бущик написав заяву, в котрій йдеться про те, що Саша буцімто зірвав захід, образивши його своїми висловами. Його образило гасло «Слава Україні!».

Я, як уродженка Франківщини, не могла навіть подумати, що з упівського краю на Волині залишилась лише назва. Місце, де не поважають українських добровольців, де надають слово особам з ворожої українській ідеї партії, де ідеалізують катів і вбивць українців, де досі прагнуть ходити до московських попів, котрі освячують зброю ворогу, де ностальгують за совком, його символами... Совком, котрий десятиріччями нещадно трощив українську державність", – висловила обурення франківчанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це вже запитання до правоохоронних органів які дозволяють порушувати закон про заборону комуністичної ідеології,і крізь пальці дивляться на пропаганду антилюдяного комуністичного режиму!До яких пір буде продовжуватися ота комуністична антиукраїнська істерія?!!!!
Відповісти
Може пора раз і назавжди припинити оті комуняцькі "висери"!
Відповісти
прихвостні з ОПЗЖ нехай валять в Сочі до Януковича, ще щось перепаде з викрадених у українців коштів..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні