--> «Хеннесі», шоколад, консерви і презервативи: традиційний набір волинського злодія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Хеннесі», шоколад, консерви і презервативи: традиційний набір волинського злодія

0
-2
«Хеннесі», шоколад, консерви і презервативи: традиційний набір волинського злодія
Чоловік з Турійського району тричі крав в одному й тому ж магазині продукти. Набір поцупленого майже не відрізнявся: шоколад, алкоголь, консерва, презирвативи.

Обвинувачений був вже судимий за незаконне поводження зі зброєю. Цього разу отримав вирок за крадіжку.

Про це повідомляє "Конкурент".

Спочатку, 21 жовтня 2019 року, зранку чоловік вкрав з магазину «ЕКО», що в Турійську, пляшку віскі «Red Laybel», лікеру «Бейліс», п`ять шоколадок «Світоч екстра з перцем» пачку презервативів «Lex Classic», чотири консерви «Печінка тріски» та «Салака Гамма».

26 жовтня 2019 року теж зранку, у тому ж магазині, він поцупив пляшку коняку «Хеннесі», лікеру «Бейліс», п`ять шоколадок «Світоч екстра з перцем», дві пачки згущеного молока «Ічня», чотири консерви «Печінка тріски», дві консерви «шпроти Аквамарин», консерву «Тунець консервований», «шпроти Ризькі», дві консерви «шпроти Ризькі», «шпроти золоті Ризькі».

А ще за два дні, 28 жовтня, о тій же ж порі вкрав дві пляшки віскі «Tullamore Dew Irish», п`ять шоколадок «Світоч екстра з перцем», дві пачки презервативів «Lex Classic», три консерви «Печінка тріски», чотири консерви «Салака Гамма».

У магазині брав різні продукти та алкогольні напої у корзину, після чого ішов у місце, де камера спостереження та продавці його не бачили, і ховав товари на собі. Після цього, розраховувався на касі за недороговартісні продукти, наприклад, хліб. З магазину він їхав додому у село Бобли. Та 28 жовтня, коли виходив з магазину, його зупинила охорона та запропонувала пройти в службове приміщення. Він зрозумів, що його викрили, та все розказав. Вказував, що перелік і вартість викрадених товарів, що зазначені в обвинувальному акті, відповідає дійсності. Завдану потерпілому майнову шкоду повністю компенсував. У вчиненому щиро розкаявся і просив суворо не карати.

За крадіжку суд призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік.

Однак, оскільки його іспитовий термін за минулий злочин не був завершений на момент нового злочину, суд частково приєднав невідбуту частину покарання. Тож остаточне покарання за крадіжку становить 3 роки та 8 місяців позбавлення волі.

Вирок може бути оскаржений до Волинського апеляційного суду через Турійський районний суд Волинської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні